Geschreven door De Hummeltjesclub 08:35 Overige

Kinderopvang Drachten: De Hummeltjesclub

De Hummeltjesclub: waar elke dag een avontuur is

In Drachten vind je Kinderopvang De Hummeltjesclub, een plek waar kinderen niet alleen worden opgevangen, maar waar elke dag een nieuw avontuur begint. Bij De Hummeltjesclub draait alles om ontdekken, leren en plezier hebben in een veilige en liefdevolle omgeving.

Een warm welkom

Elke ochtend begint met een hartelijk welkom. De vrolijke geluiden van spelende kinderen vullen de lucht terwijl ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten. De Hummeltjesclub is meer dan een kinderopvang; het is een tweede thuis waar elk kind zich geborgen voelt. Onze pedagogisch medewerkers staan klaar met een glimlach en persoonlijke aandacht voor elk kind.

Een dag vol ontdekkingen

Onze dagen zijn gevuld met gevarieerde activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Van knutselen en schilderen tot muziek maken en verhaaltjes voorlezen, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Buiten spelen heeft een speciale plek in ons dagprogramma. Onze ruime, veilige tuin is een waar speelparadijs met uitdagende speeltoestellen en voldoende ruimte om te rennen en te ravotten.

Individuele aandacht

Bij De Hummeltjesclub geloven we dat elk kind uniek is. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor de specifieke behoeften en talenten van ieder kind. We werken met kleine groepen, zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen en elk kind de kans krijgt om in zijn of haar eigen tempo te groeien.

Flexibele opvangmogelijkheden

We begrijpen dat ouders verschillende behoeften hebben als het gaat om kinderopvang. Daarom bieden we flexibele opvangmogelijkheden aan. Of je nu fulltime opvang nodig hebt, of slechts een paar dagen per week, bij De Hummeltjesclub kun je rekenen op een oplossing die bij jouw gezin past. Onze ruime openingstijden maken het gemakkelijk om werk en gezin te combineren.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Bij De Hummeltjesclub besteden we veel aandacht aan de maaltijden die we serveren. We werken samen met lokale leveranciers om verse, biologische producten te garanderen. Onze maaltijden zijn niet alleen gezond, maar ook heerlijk en aantrekkelijk voor kinderen.

Veiligheid voorop

Veiligheid en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Onze faciliteiten worden dagelijks grondig schoongemaakt en we volgen strikte veiligheidsprotocollen. Onze medewerkers zijn getraind in EHBO en we houden regelmatig brand- en evacuatieoefeningen om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat te doen in geval van nood.

Tevreden ouders

Onze ouders zijn onze grootste fans. Velen waarderen de persoonlijke aandacht en de veilige omgeving die we bieden. “De Hummeltjesclub is een fantastische plek voor mijn kinderen. Ze gaan er altijd met plezier naartoe!” zegt Marieke, een tevreden moeder. Jan voegt toe: “Ik ben zeer tevreden met de zorg en aandacht die mijn kind hier krijgt. De medewerkers zijn geweldig!”

Kom langs voor een rondleiding

Wil je zelf zien wat De Hummeltjesclub te bieden heeft? We nodigen je van harte uit voor een rondleiding. Kom de sfeer proeven, ontmoet onze medewerkers en zie hoe we jouw kind een tweede thuis kunnen bieden. Neem contact met ons op via onze website of telefoon om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou en jouw kind te verwelkomen bij De Hummeltjesclub!

(Visited 4 times, 1 visits today)

Last modified: 02/06/2024

Sluiten